× Didn't find what you were looking for? Ask a question
  
  
Top Posters
Since Sunday
New Topic  
aac387 aac387
wrote...
Posts: 565
Rep: 0 0
3 years ago
The ICD-10-CM Index to Diseases and Injuries contains the subterm __________ in alphabetical order, and to assign a code from the list of qualifiers below that word, the physician must document both conditions in the patient's record.
 a. and
 b. due to
  c. in
 d. use



(Q. 2) The ICD-10-CM Index to Diseases and Injuries contains the subterm __________ in alphabetical order to indicate the presence of a cause-and-effect (or causal) relationship between two conditions.
 a. and
 b. due to
  c. in
 d. with



(Q. 3) When the word and appears in category titles and code descriptions in the ICD-10-CM Tabular List of Diseases and Injuries, ICD-10-PCS index, and ICD-10-PCS tables, it is interpreted as meaning __________.
 a. and/or
  b. see
 c. use
 d. with



(Q. 4) Etiology and manifestation instructional notes assist coders in the proper sequencing of the codes; thus, a(n) __________.
 a. etiology code is followed by a manifestation code
  b. excludes1 and excludes2 note is to be followed
  c. sign and symptom are also assigned codes
 d. table is used to determine the proper sequencing



(Q. 5) Where an etiology and manifestation combination of codes exists, the ICD-10-CM tabular list etiology code contains a __________ note and the manifestation code contains a __________ note.
 a. code first underlying disease; code, if applicable, any causal condition first
  b. in diseases classified elsewhere; excludes1 or excludes2
 c. includes; code elsewhere
 d. use additional code note; code first underlying disease



(Q. 6) For etiology and manifestation conditions, the underlying condition is sequenced __________.
 a. first
 b. second



(Q. 7) Which is an etiology and manifestation rule found in the ICD-10-CM Tabular List of Diseases and Injuries?
 a. excludes1 and excludes2 notes
  b. in diseases classified elsewhere
  c. not elsewhere classifiable
 d. see, see also, see condition



(Q. 8) When patient record documentation is insufficient to assign a more specific code, a(n) __________ code is assigned.
 a. eponym
 b. manifestation
  c. other
 d. unspecified



(Q. 9) ICD-10-CM index entries for which no specific code exists in the tabular list are classified as a(n) __________ code in the tabular list.
 a. eponym
 b. manifestation
  c. other
 d. unspecified



(Q. 10) When other or other specified appear in a code description, the codes are assigned when patient record documentation provides detail for which a specific code does not exist in __________.
 a. CPT
 b. HCPCS level II
  c. ICD-10-CM
 d. ICD-10-PCS
Read 351 times
12 Replies
Replies
Answer verified by a subject expert
renaatvdwrenaatvdw
wrote...
Posts: 337
Rep: 4 0
3 years ago
Sign in or Sign up in seconds to unlock everything for free
1)  c

2)  b

3)  a

4)  a

5)  d

6)  a

7)  b

8)  d

9)  c

10)  c
1

Related Topics

wrote...
3 years ago
Appreciate this a lot
wrote...
3 years ago
thank you!
wrote...
8 months ago
thanks
wrote...
4 months ago
Thx
wrote...
3 months ago
Thank you
wrote...
2 months ago
Thanks
Post Merge: 2 months ago

thank you
wrote...
2 months ago
TY :)
wrote...
2 months ago
Thanks!
wrote...
A month ago
Thanks
wrote...
A month ago
Thanks!
wrote...
A month ago
Thx
New Topic      
Explore
Post your homework questions and get free online help from our incredible volunteers
  280 People Browsing
 929 Signed Up Today
Your Opinion
Which of the following is the best resource to supplement your studies:
Votes: 158

Related Images
 434
 99
 91